D-Link DAP-2230 AP

700,00kr.

2 på lager

Beskrivelse

Produktinformation

DAP-2230 Wireless N PoE access point hjælper virksomheder med at oprette et sikkert og håndterbart trådløst netværk. Flere driftsindstillinger, værktøjer til netværksadministration og sikkerhedsfunktioner giver netværksadministratorer mere fleksible installationsmuligheder. DAP-2230 kan loftmonteres, vægmonteres eller placeres på skrivebordet for at leve op til alle typer af behov til trådløs opkobling.

Hurtig og effektiv trådløs opkobling
DAP-2230 giver pålidelig trådløs opkobling med maksimal signalhastighed på op til 300 Mbps1. DAP-2230 understøtter desuden lastbalancering, som giver maksimal ydeevne ved at begrænse antallet af brugere pr. access point.

Robust sikkerhed
For at give maksimal sikkerhed i det trådløse netværk understøtter DAP-2230 både Personal- og Enterprise-versionerne af WPA og WPA2 (802.11i), med understøttelse af både RADIUS-serverdele og en indbygget RADIUS-server, som gør, at brugerne kan oprette konti i selve access pointet. DAP-2230 understøtter op til 8 VLAN for implementering af flere SSID for at gøre yderligere segmentering af brugerne i netværket nemmere.

Alsidig funktionalitet
DAP-2230 kan loftmonteres, vægmonteres eller placeres på skrivebordet for at leve op til alle typer af behov til trådløs opkobling. DAP-2230 har indbygget 802.3.af PoE-understøttelse, hvilket gør, at det kan installeres i områder, hvor der ikke er mange stikkontakter.

Flere driftsindstillinger
For at maksimere investeringen kan DAP-2230 konfigureres til at optimere netværksydeevnen vha. de mange driftsindstillinger: access point, Wireless Distribution System (WDS) med access point, WDS-bro eller trådløs klient.

Netværksadministration
Netværksudbydere har flere administrationsmuligheder ved DAP-2230, inklusive web (http), Secure Socket Layer (SSL), Secure Shell (SSH) og Telnet. For avanceret netværksadministration kan administratorer bruge softwaren D-Link Central WiFi Manager for at konfigurere og administrere flere access points ét sted.

Besøg http://www.dlink.com/CentralWiFiManager for mere information.
Hent det gratis program ved at registrere dig på http://download.hq.dlink.com/CWM-100/

1Maksimal trådløs signalstyrke ifølge IEE 802.11n. Den faktiske datagennemstrømning varierer. Netværksforhold og miljøfaktorer, inklusive trafikvolumen på nettet, bygningsmaterialer og konstruktion samt netværksoverhead kan reducere den faktisk datahastighed. Miljøfaktorer kan have en negativ indvirkning på det trådløse signals rækkevidde.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 20 × 10 cm